about-me

Vergeef haar 

 

De wind trekt aan mijn haren, slaat natte lokken in mijn gezicht. Waar ben ik? Waarom is het zo donker? Waar is iedereen? 

Een ijzige schreeuw snijdt door de nacht en verbreekt de doodse stilte. Ik ren, maar kom niet vooruit. Weg! Ik wil hier weg. Daan! 

Ik verstar. Bruine ogen die mij ooit zo anders aankeken priemen dwars door mij heen. Ze spugen haat, schreeuwen moord. 

‘Vergeef me’

Roza is zolang zij zich kan herinneren verliefd op Daan. Wanneer hij haar op haar achttiende verjaardag vraagt ‘zijn meisje’ te worden, kan zij haar geluk niet op. Hun prille liefde is echter van korte duur. Een gezellige avond uit eindigt letterlijk en figuurlijk in een nachtmerrie.

 

Prijs: 18,95   paperback

 

Bestellen

 

 


Ook van deze auteur:

 

     Gekortwiekt (verwacht)                        Maan (2017)


"De schrijfster weet wanhoop en woede heel treffend neer te zetten. Ontroerend, spannend, romantisch en hartverwarmend tegelijk. Een verrassend debuut." - Hilda Spruit; winnaar De Jonge Jury Debuutprijs en auteur van Geestverwanten.

"Voor wie van romantiek en (bovennatuurlijke) spanning houdt, raad ik Vergeef haar zeker aan!" - Natascha De Vries-van Limpt;  auteur van Luotisade.

"De auteur weet met Vergeef haar een romantisch verhaal prachtig te combineren met spanning, mysterie en een vleugje paranormaliteit." - Wendy Wenning; boekenbijlage.nl  (lees de complete recensie.)